härliga dagar på sommarlovet

Dom senaste dagarna har vi hunnit med både roliga och nödvändiga saker. Varit på kontoret hela familjen. Kimmie satt med viktiga papper medans jag och barnen fixade med reklam.
Var iväg och köpte ny cykel till Chris. Han behövde också en 24" så det blev en Scott även till honom. Fast annan färg.
 
Jag och kimmie var på bio, mysigt. Haft vattenkrig, frisören med killarna, barnen har lekt med kompisar, cykeltur, varit på Gothia cup, slappat hemma och igår var vi på Leos lekland i Partille. Nyöppnat, riktigt bra lekland. Fanns liksom något för alla. Chris tyckte mest om Parkouren, Keven fotbollen (såklart) och Kiara en jätte brant rutckana.
Efteråt åkte vi och åt middag på Flintston.
 
 

nöjd tjej

Kiara blev så glad över sin nya cykel. En Scott 20" med sju växlar. Innan hade hon en 16" utan växlar.
Hon är ju väldigt kort så trodde aldrig det skulle gå med en 20". Så jag började leta efter en 16" med växlar men de hittade jag inte. Men det funkar precis med en 20" om mam tog bort skärmen och reflexen bak för då kommer sandeln extra lågt ner.
 
Det konstiga är bara att varför är nästan alla tjej cyklar så "tantiga".. När vi köpte hennes andra cykel hittade jag ingen häftig. Ville liksom ha en rosa/lila men ändå häftig (som en kill cykel).
 
Men nu har hon en fin och cool cykel 🚴🏼‍♀️ 
 
 
 
 

härliga sommarlov

Igår tog vi oss en härlig cykeltur på 8km. Jag, Jill och våra sex barn. Efter halva rundan köpte vi glass till barnen och så blev det lite shopping för oss mammor.
 
Idag var Chris hos sin bästa kompis några timmar. Dom hade haft jätte roligt och även varit och badat.
Vi andra var hos Jill med familj och sen en sväng förbi farmor. 
 
 
Visa fler inlägg