Tisdag

Massa jobb både idag och imorgon så mamma/mormor är snäll och hämtar barnen då. Så jag har inte så mycket att skriva om ☺️ Inget jätte intressant men Kiaras örhänge blev inflammerat förra veckan så vi fick ta ut det. Sedan dess har det bara blivit värre och värre och igår kväll såg det riktigt illa ut. Hela baksidan på örat var varigt och det hade börjat gå neråt mot nacken/halsen. Mamma/mormor tog henne till vårdcentralen idag så nu ska hon bli bra med pencilin salva och rengörings grejer! Nu sover barnen och jag tänkte gå kvälls rundan med Jazon och sen inta soffläge. 
 

Söndag

Kimmie åkte iväg tidigt imorse för att spela paintball så tanken var att jag och barnen skulle hittat på något men jag blev så osugen med tanke på vädret. Ösregn hela dagen. Så vi hade en slappdag med lek och film. Vilket var minst lika bra och mysigt. Barnens mormor & morfar kom förbi på fika och hade köpt varsin Adidas dress till barnen. Med en gång åkte dom på, så fina! På eftermiddagen åkte Keven med sin morfar på hans fotbollsmatch. Vi andra åkte och handlade mat och åt på pizzerian. Tröttnar aldrig på deras goda kycklingsallad! När vädret blev bättre (inget regn iallafall) så åkte även vi och tittade på matchen. Han nickade bollen i mål. Helt galet att han fortfarande tränar och spelar matcher. Grym 50åring! 
 
 

Fotbollscup

Hela förmiddagen var vi i Torslanda på fotbollscup. Pojkarnas lag Skene IF har oftast två lag. Ett svart och ett vitt. Och dom har oftast varit i olika lag vilket jag tycker är riktigt dumt. Man vill ju inte behöva välja vilket barn man ska kolla på när dom spelar samma tider! Men sist tog jag upp det med tränarna så idag kom dom i samma. Hur som haver.. Deras lag var grymt och samarbetade jättebra. Dom vann alla sina matcher och Keven gjorde tre mål och var nöjd. Dom hade jätte kul vilket är de viktigaste! Efteråt åkte vi och käkade ihop med barnens mormor & morfar som också var med. 
 
Visa fler inlägg