Tjolahölmsslott

I lördags var vi iväg på Kevens fotbolls cup hela förmiddagen. En av matcherna spelade dom mot 08or. Alltså ett år äldre. Den matchen fick dom verkligen kämpa och jäklar vad dom var grymma! Blev 1-1.
 
Hela eftermiddagen spenderade vi på Tjolahölmsslott. Jag, barnen och mamma/mormor. En tradition vi haft varje år sedan jag var liten. Så mysigt där. Åkte häst & vagn, träffade tomten, fikade, kollade eld show och handlade lite gott. 
 
 
 

Julfotografering

Efter skola och dagis åkte vi till Varberg för julfotografering. Varje år åker vi till samma duktiga fotograf och tar julfoton. Korten blev såå fina ❤️
Visar när jag fått hem alla foton. Sålänge bjuder jag på några jag tog.
 
På vägen hem stannade vi och åt på burgerking. På kvällen åkte jag, mamma och Keven till Kinna och kikade i affärer. Fick köpt två snygga jackor till killarna. 
 
 
 

Frisör besök

Igår var jag hos frisören. Jag har velat färga mitt hår länge. Gjorde ju ett försök hos en annan frisör förra året att få håret ljust men sedan dess har det varit orange aktigt vilket jag absolut inte gillar.
 
Men min nya frisör sa att jag skulle vänta tills efter sommaren så håret fick vila eftersom de var så behandlat. Killarna gör sina slingor på samma salong så jag vet att dom är duktiga.
 
Och igår fixade hon äntligen mitt hår. Så härligt! Slippa det oranga och så klippte jag typ 15cm. Var så slitet. Ville inte klippa så mycket men var tvungen. Hellre kortare och friskare hår.
Vill egentligen ha ännu ljusare hår men frisören sa att vi får vänta tills våren igen så håret inte slits så mycket.
 
Efter frisören var vi hemma hos Chris kompis med familj och sen innebandy träning. 
 
 
Visa fler inlägg