Fredag

Idag har vi varit på 2års kalas hos våra underbara vänner. Himla mysigt! När vi kom hem på eftermiddagen beställde vi pizza till kvällsmat, mumsigt. Nu sover barnen gott och strax kommer våra nattgäster hit, väldigt trevligt! 
 
 
 

Torsdag

Vi har spenderat hela dagen i Göteborg hos barnens farmor och farfar. Jag och kimmie åkte dock iväg och jobbade en stund, käkade och så blev det lite shopping. Vid 18 tiden gjorde jag iordning barnen inför sovning så dom skulle somna gott i bilen på vägen hem. En mysig dag! 
 

Onsdag

Våra dagar sedan vi hämtade hem Jazon ser ungefär likadan ut. Spenderar typ all tid hemma. Men idag har vi varit iväg en sväng. Var tvungen att handla lite och till zoo affären och köpa hundmat. Tänka att åhnej går ju inte med Jazon.. Kan ju inte lämna honom i bilen eller här hemma själv. Men som tur var kunde mina föräldrar ha honom sålänge. Och även barnen ville stanna där så jag fick åka själv och handla. Så då passade jag även på att shoppa lite nytt i klädväg till barnen i lugn och ro. Annars idag har min bror varit här och även min farmor på eftermiddagen. Nu är barnen nattade och jag är helt slut verkligen (Sov fem timmar inatt plus massa stress) så ska ringa hit kimmie som sitter i garaget och spelar så vi kan sätta på en film. Behöver se en bra film och äta massa godis :) 
 
Visa fler inlägg