lördag- Stockholm

Vår andra dag i Stockholm började tidigt. Våra morgonpigga barn vaknade lite innan kl sex. Men vi slappade fram tills kl åtta med bad, barnprogram och att rita.
 
Efter lång frukost gick vi till slottet där vi mötte upp kimmies kompis Jimmy. Köpte biljetter så vi kunde titta runt överallt. Jätte intressant! Kollade även på högvaktsavlösning. Barnen tyckte allt var spännande men efter några timmar tyckte dom att de räckte.
 
Gick vidare till city där vi käkade på Jensens. God mat och även glass bar, perfekt. Lite shopping på Zara, BR och en affär som hette Nicole innan vi gick tillbaka till hotellet.
 
Riktigt stolt över barnen, speciellt Kiara. Vi gick sammanlagt över åtta km idag och de var först i slutet när vi ändå var hungriga som hon tyckte de var jobbig.
 
Nu ikväll var vi nere i hotellets resturang o käkade och ritade o umgicks, mysigt. Nu sover barnen och vi ska ta ett bad på rummet och se film. Kanske beställa något smarrigt från roomservice också. 
 
 
 

Holiday in Stockholm

Vår första dag i Stockholm har varit jättebra. Vi började med Polismuseum, sen lek på en lekpark och sen ett annat museum. 
 
 
 
Vi började bli hungriga så vi försökte hitta en bra resturang men vi hittade bara ställen med konstig mat. Åkte in till city då vårt hotell ändå låg här. Tog sååån tid att åka igenom stan. Herregud. Hade aldrig klarat av att bo här.
 
Checkade in på hotellet och började gå för att leta efter något att äta. Barnen började bli otåliga och även jag. Mitt humör när jag är hungrig är inte att leka med, haha. Tillslut hittade vi ett ställe där det verkade gott och såg frächt ut. Taco Bar hette det. Jätte gott! 
 
 
 
Mätta och belåtna började vi gå tillbaka till vårt hotell. Men stannade i några affärer på vägen. Väl tillbaka satte vi på en film, åt godis och badade.
 
Strax sover barnen och då ska vi hyra film och beställa något gott att äta. 
 
 
 

Hotell i Norrköping

Igår eftermiddag/kväll packade vi in oss i bilen och åkte mot Norrköping. Barnen somnade sent i bilen och när vi var framme i Norrköping var de därför lätt att väcka dom så vi kunde gå in till hotellet. Så fort vi la oss i sängen somnade dom snabbt om. Jag och kimmie satte på en film men jag somnade nästan med en gång, haha.
 
Barnen vaknade tidigt, vid 06 trots att dom somnade sent.  Typiskt våra barn men vi satte på varsin film så kunde vi alla slappa fram tills åtta då vi gick ner och åt frukost.
 
Sen fortsatte vi vår weekend mot Stockholm 🌟
 
 
Visa fler inlägg