måndag

Efter jobb hann jag in på Allum innan vi åkte hemåt. Köpte höst ytterplagg till killarna. Så snygga! När vi kom hem hade mamma varit ute med Jazon och lagat mat till barnen och henne. Hon åkte iväg till thai boxningen med barnen och vi till föräldrarmöte. Bästa mamma/mormor.
 
Så jävla dåligt dock att hela skolan hade samma tid. Först gemensamt för alla föräldrar kl sex där rektorn pratade och sen samling i sina barns klassrum. Vi valde att gå först till Kevens klassrum för att sedan gå ifrån halva och gå till Chris klassrum. Men Kevens fröken hade mycket längre så när vi kommer ut var det helt mörkt och tomt med folk, alla andra hade redan gått. Aja, så kan det bli. 
 
 

Laserdome och nattkompisar

Idag har vi varit iväg på laserdome kalas för Anthony. Första gången mina killar spelade det och dom tyckte de var så roligt. Ska vi göra om snart, fast hela familjen.
 
När vi kom hem började jag med middagen och lagom tills det var klart kom Anthony och Nicole. Dom ska sova här inatt, så roligt. Jag gjorde saft och ställde fram godis och en film till dom men killarna fastnade vid Playstation istället 😄 Så det var bara tjejerna som myste i soffan. 
 
 

torsdag & fredag

I torsdags var vi hos Åsa och barnen och sen hos frisören igen. Killarna skulle raka sig på sidorna så dom är redo för skolfoto nästa vecka. Jag fixade även fransarna. Man blir verkligen beroende av det, hehe. 
 
 
Jag & Kiara hade en mysig förmiddag igår (fredag) medans killarna var i skolan. När dom slutade halv ett åkte vi till macdonalds där vi mötte upp deras mormor.
 
Mätta i magarna åkte vi till badhuset. Fjärde fredagen i rad vi spenderar där. Mysigt! Killarna hade pratat med några tjejkompisar i skolan som skulle dit så dom var extra glada och hade jätte roligt ihop. På eftermiddagen kom Jill och barnen dit som vi hade bestämt. Badade tills kvällen. Ett bra avslut på fredagen ihop med bästa ❤️ 
 
 
Visa fler inlägg