Sterilisering

Jag har varit så nervös inför denna dagen! Men nu är det äntligen gjort och allt gick bra. Jag har steriliserat mig. Det är något jag tänkt göra i flera år men dragit mig just pga sövning, smärta osv. Men nu känns det så skönt att ha det gjort. Vi vill inte ha fler barn och vill inte vara med om en abort så detta var den bästa lösningen. Min mamma var med mig och vi skrattade ihjäl oss när jag fick på mig sjukhus kläderna. Så snyggt! Jag har väldigt ont nu för att bedövningen börjar släppa. Men ska ta en morfin tablett kl 21 så då lär natten gå bra. Så nu blir det att ta det lugnt några dagar. 
 

Måndag

Dagen började lite kaotisk med jobb så dagen blev lite senare än vad som var tänkt. Hämtade Chris och Kiara kl 16 och dom undrade varför jag kom så sent, haha. Dom är inte vana vid det. Keven följde med en kompis (och hans mamma då såklart) hem efter skolan. Dom hade varit och bowlat o haft jättekul. Ikväll var det barnens thaiboxing träning och nu slappar jag och Kimmie i soffan. Jag försöker samla mig inför morgondagen! 
 

Kalas, kompislek, badhuset

Imorse som varje söndag var det fotbollsträning för Keven och under tiden var Chris och Kiara hos våra vänner Jill med familj. Därefter lämnade jag även Keven där för att ta med mig Kiara på kalas i leklandet. Hennes favorit kille på dagis som fyllde 5år. Dom två är så söta ihop! Och eftermiddagen spenderade vi på badhuset. Avslutade dagen med film och frukt i soffan allihopa. En mysig söndag 🌟 
 
 
Visa fler inlägg