Planera nyår

Innan ikväll fick jag ett samtal från våra pojkar. Dom berättade att dom skulle sova på Gothia Towers och på 15e våningen så dom såg Liseberg, coolt tyckte dom :) Haha sötnosar! Nu precis kom våra nattgäster som ska sova här två nätter. Planera nyår och förberedda allt. Kommer bli så bra :) 
 

Tisdag

Imorse hade jag klipptid hos min frisör. Så skönt med nyklippt hår! Resten av dagen spenderade jag, kiara och Nathalie i Kungsbacka med shopping och mat. Mysig dag med mina flickor. Pojkarna åkte till Liseberg med mormor & morfar i förmiddags. Så dom var helt överlyckliga :) 
 
 

Måndag

Igår förmiddag åkte jag och dom minsta till mat affären och handlade lite. Sen hem till mina föräldrar för att hämta Keven. Han sov där nämligen. Han hade haft de jättekul och åkt fyrhjuling med morfar osv :) Eftermiddagen spenderade vi hos våra efterlängtade flickor. Madde, charlie och Emilia. Blir tyvärr inte att man kan ses så ofta som man vill pga. Jobb, skola, dagis, sjuka barn osv. Så barnen blev jätteglada över att träffas igår! På kvällen kom Nathalie och Henke hit. Käkade middag ihop och planerade nyår för fullt.
 
Visa fler inlägg