Stora killen!

Keven har sedan han föddes sovit jämte oss i vår säng. Det blir väl så med första barnet. De är ju så fruktansvärt mysigt!! När Chris kom bestämde vi oss dock för att han iallafall skulle få sova i egen säng. Vet man inget annat så funkar de ju kanon. Han sov dock jämte oss i början. Så mysigt!

Alla så jämt att det kommer bli ett helvete att få Keven att sova i egen säng. Men jag svarade jämt att de löser sig själv när han blir såpass stor så han förstår när man säger "ska keven vara en stor kille och sova i sin egen säng". Så häromdagen fick vi hem hans nya fina växasäng. Och han var jätte stolt över sin egna säng och la sig i den med en gång och låtsades sova :)

Inatt skulle han sova i den för första gången och igår kväll la han sig i den med en gång och jag nattade honom. Vi hade räknat med att han skulle vakna flera gånger om natten den första veckan och vilja komma till oss. Men inatt sov han hela natten i sin säng. Han vaknade bara en gång och hittade inte nappen. Så fort han fick nappen så somnade han om. v

Visa fler inlägg