En bättre lördag

Imorse var jag iväg och fyllde på mina fransar. Var egentligen bara två veckor sedan men jag fick panik o tyckte dom behövde fyllas på. När jag var hemma igen gick jag en frisk pw med Jazon och fixade sedan pannkaksfrukost.
 
Efter lunch åkte vi iväg för att inhandla något att ha på oss inför nyår. Jag, kimmie och Kiara. Killarna (Kiara ville inte) var iväg med sin mormor och köpte presenter till mig.
 
Jag hittade dock inget nytt att ha på mig. Men kimmie köpte tröja och jacka. Och till Kiara köpte vi en tröja.
 
Hela kvällen spenderade vi hos bästa familjen Dahlström/Augustsson. Blev bjudna på tacos och massa gott, barnen hade så roligt ihop och vi vuxna också. Som alltid. Så tacksam över våra vänner ❤️ 
 
 

Torsdag- shopping

Förmiddagen gick vi på Allum en stund. Köpte 8848 jackor till killarna, Nike träningsdress och tröjor. Rea på allt så riktigt bra priser!
Efter de åkte vi hem till barnens farmor & farfar och var där en stund.
 
De efterlängtade besöket till Toysrus väntade sen. Barnen fick pengar av sin morbror i julklapp och så hade även killarna pengar sen innan så dom köpte dyrare saker. Keven köpte en jätte stor Nerf och Chris köpte Laserdome och en lego dräkt. Kiara köpte flera saker men dom var på rea så hon fick mycket för pengarna.
 
Ett snabb besök till vårt kontor och sen macdonalds innan vi åkte hemåt på kvällen. 
 
 

tidig födelsedagspresent

Både igår och idag spenderade vi hela eftermiddagen i skatehallen. Igår bara vår familj och idag ihop med Jills familj, vilket var mycket roligare 🛴 
 
Fick en tidig födelsedags present av dom och oj vad glad jag blev. En underställs tröja och inte vilken som helst.. En Eivy i leopard! Jag älskar verkligen leopard. Blev så glad 😍 Vilka fantastiska människor jag har i mitt liv.
 
 
Visa fler inlägg