måndag

Imorse kom mormor o morfar hit och hämtade Keven. Han skulle åka med dom till Göteborg. Förra veckan var det Chris som fick åka med. Varannan gång gäller :)
 
Så vi andra åkte till kontoret och var där en stund. Sedan åkte jag och Chris till Allum och kikade lite och åt lunch. Så himla mysigt att få egentid med dom var för sig. Väldigt uppskattat för både föräldern och barnet v
 
Annars ikväll har vi packat, fixat och donat. Barnen är väldigt exalterade. :)
 
 
 
 
 
 

Lördag

Igår eftermiddag åkte vi och lämnade våra små älsklingar till deras mormor & morfar. Vi åkte vidare mot Göteborg. Hämtade upp Jimmy och åkte till Star Bowling o käkade gott och sedan bowling. Därefter en sväng till Park Lane. En rolig kväll!
 
 
 
 
 

Annandag jul

Iförmiddags blev det shopping på Allum. Tre plagg till kiara och ett par jeans, linne, tröja och trosor till mig. Därefter till Kungsbacka för att träffa min fina vän Louise och lite mera shopping :) Blev en tröja till min man och två tröjor till mig.
 
Våra pojkar har haft det super roligt idag. Varit på Liseberg heela dagen med mormor & morfar. Åkt en massa karuseller och haft det skoj. v
 
Riktigt nöjd med mina plagg!
 
 
 
 
Visa fler inlägg