Cross banan, kalas och vänner

Knappt haft tid (ork) att blogga de senaste dagarna. Varit mycket jobb då vi haft lite personal osv. Nackdel med att vara egenföretagare! Igår hämtade mamma/mormor barnen från dagis och skola så då kunde vi jobba sent och dom skulle även sova där så då passade vi på att sitta på kontoret tills sent.
 
Vaknade kl åtta imorse till lugnet. Gick ut med Jazon och tog en dusch. Sen mötte vi upp mamma och barnen på cross banan för att titta när pappa/morfar körde cross. 
 
 
 
Vid lunch åkte vi hemåt för att killarna skulle byta om inför barnkalas. Medans killarna var på kalas och Kiara hos våra vänner åkte jag och handlade.
 
På eftermiddagen kom bästa familjen hit och åt tacos med oss och barnen lekte för fullt. Vilka vänner vi har 🌟
 
 
 

vår älskade keven

Nu ska jag skryta, med all rätt. Idag var vi på utvecklingssamtal med Keven. Vilken fantastisk kille vi har! Hans fröken berömde honom så mycket för hans empati för andra. Så hjälpsam, omtänksam och snäll.
 
Väldigt duktig och skötsam i skolan och älskar att lära sig. Även om det ovan är det viktigaste. Att vara en bra människa så är det såklart väldigt kul att han är så duktig i skolan och har en svårare läs bok och matte bok för att han (och några till i klassen) behöver ha mer utmaningar. Vi är så stolta över vår fina kille ❤️  
 

måndag

Imorse vaknade Keven med huvudvärk och var hängig så det fick bli vabb. Chris stannade också hemma men Kiara gick till dagis några timmar. Hon skulle nämligen bli firad där idag och ha med sig frukt. De såg hon framemot 🎉  
 
 
 
Annars idag har vi tagit det lugnt, lekt, kollat film och så kom mamma/mormor på besök en stund. Nu ska jag inta soffläge och kanske något gott att äta! 
 
 
Visa fler inlägg