Nyår- hotellmys

Iförmiddags gjorde vi oss iordning inför nyår och packade lite och åkte mot Göteborg. Lämnade Jazon till Kimmies föräldrar och checkade in på hotell Scandic Opalen. Gick och kollade på ett stort fyrverkeri kl 17 och sen gick vi till o'learys där vi bokat bord. Käkade gott och sen tillbaka till hotellet för att bada. Väldigt mysig nyår! La barnen vid nio och nu ligger vi i sängen och kollar tvn. Inväntar tolvslaget då mina föräldrar kommer upp hit (dom bor också på hotellet) och firar lite. En bättre nyår helt enkelt. År 2015 var ett kanon år. Tror och hoppas att 2016 kommer bli minst lika bra! 
 

Skrivbord

Nu ikväll satte vi ihop nya skrivbordet. Självklart skulle barnen vara med och hjälpa till :) Kiara tog på sig sin jobbar tröja. Haha så söt! Med vårt företagsnamn på. Mini chefen! 
 

Måndag

Eftersom Kiara var såpass dålig igår och även feber så fick vi bli hemma idag. Var ute en liten stund och lekte i den lilla snön som var kvar. Kiara mår mycket bättre idag så det är skönt! Nu ikväll kom Daniel hit och åt tacos med oss och lekte med barnen. Nu taggar vi lite jobb på tisdag och onsdag. Torsdag blir en rolig och mysig dag! 
 
Visa fler inlägg