Halloween

Innan idag var tom, Mickan och elliott hos oss. Väldigt roligt! Nu är Keven på maskerad kalas hos sin skolkompis och därefter ska barnen och jazon till världens bästa mormor & morfar. Då taggar vi halloweenfest hemma hos oss! 
 

halloweenmys

Nu i eftermiddag/kväll har vi varit hos familjen Augustsson/Dahlström på halloween mys. Jills bästavän var även där med sina tre barn. Barnen (och vi mammor) gick till grannarna på bus eller godis. Första gången för mina barn och dom tyckte det var roligt! En jätte mysig kväll med fina vänner. Vi tre familjer som åker till Sälen ihop. Kommer bli grymt roligt! Fick inte med alla barnen på bild men sju av nio iallafall :) 
 

onsdag

Blivit en del jobb nu det sista. Ja jag vet att man brukar jobba varje dag men vi brukar försöka vara hemma när det går. Eftersom vi har den möjligheten med eget företag. Men nu fick ena tjejen vabba osv så då behövde vi jobba lite extra. Skönt då att ha en mamma/mormor som alltid ställer upp och hämtar barnen på dagis/skola. Nu taggar vi två jobbdagar till och sen är det helg. Gött! Jazon är med oss på kontoret varje dag och nära vårt kontor finns en stor gräsplätt där vi släpper honom så han får leka av sig :) Världens finaste hund!
 
Visa fler inlägg