Trerätters, nyår

Imorse kom mina föräldrar hit så att jag, kimmie och jimmy kunde åka och handla allt inför ikväll. Ska bjuda på trerätters till våra gäster, 17 vuxna och 4 barn. En jävla massa som ska förberedas osv. men det kommer bli grymt!
 
Innan idag hade vi min bror på besök också. Han busade med barnen för fullt så att jag kunde steka pannkakor ifred och förbereda lite inför ikväll.
 

Leos, middag med hela familjen och tacokväll

Barnen var lika överlyckliga som vanligt på Leos, så härligt att se! Efteråt åkte vi hem till Haby (mina föräldrar) där Kiara var. Och där blev vi även bjudna på middag. Mammas mat är bara för god!
 
Mätta i magen åkte vi vidare. Kimmie mot göteborg och vi andra en snabb sväng till Jennifer för att lämna glas till efterrätten hon ska göra tills imorgon. Pannacotta, mums! När vi kom hem var det sjukt skönt att allt var städat och snyggt! Ikväll ska jag ha tacosen färdig tills kimmie och jimmy kommer. Bra söndag med andra ord!
 
 

hemstäd, leoslekland

Nu på morgonen har vi hemstäd så då åker vi allihopa till Leos lekland och busar. Haft hemstäd sedan vi flyttade in i huset för lite mer än fyra månader sedan och det är så himla skönt att slippa de och lägga den tiden på barnen istället. Vi har hemstäd två gånger i veckan men jag damsuger ändå två gånger i veckan och gör rent toaletten däremellan en gång. Man blir pedantisk i ett nytt hus, hehe. Men roligare att ha det rent och fint.
 
I eftermiddag åker Kimmie till Allum för att shoppa med hans kompis så då åker nog jag och barnen till haby och leker en stund.
 
Visa fler inlägg