mysfredag

Även idag har vi varit på öppna förskolan hela förmiddagen. Efteråt somnade alla barnen gott i bilen. När mammi/mormor slutade jobbet åkte vi till jysk. Jag köpte nya julgardiner till köket, ljusstakar och julstrumpor till barnen.
 
Sedan till Ica och stor handlade och sen hem till Haby och käkade middag och lekte. Nu är vi hemma och ska börja med tacosen, mums!
 

öppna förskolan hela förmiddagen

Idag har vi varit på öppna och busat och efteråt hämtade vi lite paket på posten. Så nu är några av alla julklappar klara till dom vuxna.
 
Känner inte för att blogga egentligen. Så helvetes jävla helvet irriterad på sjukvårdan så jag spyr! Man blir skickad här och var osv. Ett barn som varit sjuk sedan 3 dagars ålder är fan inte okej. Min lilla flicka v
 

toppen dag

Haft en toppendag ihop med barnen och Jennifer idag. Fick köpt mig en t-shirt, tröja och leggins till mig själv på Kungsmässan. Bestämde mig för att bara shoppa åt mig själv för en gångs skull. Ätit gott har vi gjort också. Känns som om vi bara ätit idag, haha.
 
Nu sitter jag uppe och väntar på att Kimmie ska komma hem. Han är på någon stand-up comedy i borås med hans kompis. Så jag väntar med att gå och lägga mig tills han kommer, känns bäst.
 
Visa fler inlägg