Folkrace

Imorse kom barnens morfar och hämtade pojkarna för att åka o kolla på folkrace. Dom blev jätteglada! Vi andra kände också för att titta så vi åkte också dit en stund. Roligt med folkrace. Annars har vi bara varit hemma o slappat förutom när jag var iväg med pojkarna på deras fotbollsträning. Nu är det läggdags för barnen och jag tänkte spela Bingolotto. 
 

Söndag

Åh va bra.. Kiara har inte spytt mer. Så måste varit något hon fått i sig eller liknande. Idag är det folkrace så tanken var att vi skulle åka dit. Barnen älskar de o vi vuxna med. Bara det att vädret lovar regn.. Får se om vi åker dit en stund iallafall. Nu är det soligt o skönt, så härligt! Hoppas det håller i sig och inte kommer regn! 
 

Typiskt..

Så tråkigt.. Kiara mådde hur bra som helst imorse o lekte osv. Men sen från ingenstans så spydde hon på fotbollen. Tänkte med en gång "neeej magsjuka". Så åkte därifrån med henne och Chris. Men hon har inte spytt något mer så vet inte alls vad de kan vara. Kiara och Chris ska på kalas imorgon men de får dom hoppa över. Så tråkigt men tar det säkra före det osäkra. Bjuder på en härlig bild från Grekland. Vår sötnos! 
 
Visa fler inlägg