lördag

Tidigt imorse gjorde vi oss iordning och packade in alla i bilen och åkte mot Göteborg. Barnen lämnades till sin farmor och farfar och för vår del blev det lite jobb.
 
Nyss åkte Kimmie iväg för att umgås med sina kompisar så jag tänkte hyra en film och gotta mig med godis. Imorgon är det första advent. Åh, så mysigt. Julen är absolut bland det bästa v
 
Hittade denna otroligt fina bild på pojkarna. Exakt ett år gammal. Åh v
 
 
 
 

fredag

Hela förmiddagen busade pojkarna med Anthony och nicole på öppna förskolan. Kiara som är så förtjust i lille kevin gosade med honom :) Så återigen en jätte rolig dag med Jill och barnen. Underbara vänner.
 
Nu i eftermiddag har vi bakat pepparkakor och lyssnat på julmusik. Och strax kommer mina föräldrar på kvälls besök. v
 
 
 
 

torsdag

Iförmiddags när vi hade hemstäd "flydde" vi hemmet och åkte iväg o kikade i lite affärer med Jill och barnen. Jag fick köpt mig en super fin tröja. Därefter hem till Jill o:c en stund och sedan hämtades pojkarna på dagis.
 
Nu ikväll har jag och min underbara mamma varit på Ullared. Fick köpt en del av barnens julklappar och lite annat. Riktigt nöjd! Var hemma vid 22. Så jag är helt slut! Sov dessutom bara fem timmar inatt (dock självförvållat då vi la oss halv ett..). Så nu ska jag krypa ner i sängen jämte mina älsklingar v
 
 
Visa fler inlägg