Kalas, krogen, innebandy cup

Vi har haft en bra helg. Igår var Kiara iväg på barnkalas och under tiden var jag och killarna hos min farmor. 
 
 
 
På eftermiddagen lekte vi med mina kusinbarn. Ute i snön på killarnas skola. Soligt och friskt. 
 
 
 
På kvällen lämnade jag barnen till deras mormor & morfar där dom skulle sova. Jag, kimmie och alex åt mat ihop och sen hämtade vi upp min kusin Nicole och spenderade kvällen/natten på krogen.
 
Efter krogen satt vi i bilen och pratade allihopa så vi kom inte i säng försän närmare kl 05. Min klockan ringde 08. Haha smart! I dom fallen är jag extra glad över att jag är nykterist. Jag var trött men mådde ändå bra liksom. Huvudvärk dock men det blev bättre under dagen. 
 
 
 
 
Förmiddagen spenderade vi på killarnas innebandy cup. Chris gjorde ett mål och var så glad över det. Keven gjorde flera mål. Mamma hjärtat svämmar över när man ser ens barn kämpa, stolta och glada. 
 
 
Vi tog en riktig slapp söndag. Så skönt! Jag sov faktiskt middag i en timma. Vi kollade film hela familjen men jag somnade. Behövde nog de, hehe. Åkte fyrhjuling gjorde vi också, så roligt. Aldrig tänkt på att ta fram den och sladda runt i snön. Så kul 🙌🏼 
 
 

Badhuset

Imorse var jag och Kiara i skolan för att kolla på "Hela skolan sjunger". Chris och hans klass sjöng, så fint.
 
Direkt när killarna slutade skolan halv ett åkte vi till badhuset ihop med min kusin och hans tre barn. Efter lite mer än tre timmars bad var vi alla trötta och ville åka hem. 
 
Ikväll har vi kollar Talang och ätit popcorn & chips. Keven tog på sig fredags brillorna 😎 
 
 

Kompislek

Imorse efter att vi lämnat killarna i skolan och var påväg till dagis sa Kiara att hon ville bjuda sina fröknar på fika. Flera gånger innan har nämligen jag köpt tårta till hennes fröknar för att visa uppskattning. En liten grej som är så uppskattad. Det är ju ändå dom som tar hand om våra barn. Så vi åkte till bageriet och köpte olika bakelser. 
 
Blev så glad när Kiara sa det. Att jag uppfostrat så snälla och omtänksamma barn. Även hjälpa dom som har det lite sämre ekonomiskt med att ge bort leksaker, kläder osv. Sist gick dom glatt här hemma och letade upp leksaker att ge bort till en närstående familj. Fin och viktig egenskap.
 
Hela eftermiddagen hade vi kompisar här. Sju barn som hade nerf krig, kollade film och var ute och åkte pulka. 
 
 
Visa fler inlägg