liten olycka på hemfärden från fjällen

Vi hann inte ens komma en timma från Åre på vår hemfärd innan det skedde en olycka. Bilarna framför oss bromsade in hårt (isbana) innan en rondell så istället för att köra in i bilarna framför oss väjer Kimmie in i en snövall.
 
Tur vi kunde göra de så de inte var ett metall räcke eller så där. Men bilen bakom oss körde för nära och även bilen efter honom så dom två krockade in i varandra jämte oss när vi stod i snövallen. Kunde blivit en tre krock men de gick som tur var bra. Gick även okej med dom två andra bilarna som krockade.
 
Men fy så otäckt! Brandbil, polis och ambulans kom men vi behövde ingen hjälp förutom att komma ifrån den stora vallen. Fick låna en skyffel så daniel skottade loss oss och brandmännen hjälpte till att putta på vår bil så vi kom loss från snövallen. Skönt!
 
Allt gick ändå ganska snabbt från de hände att vi kunde åka. Ca 45min. Dom andra bilarna fick dock stanna kvar. Sen kunde vi fortsätta vår hemfärd. 
 
 

solig dag i Åre

Idag har vi haft en härlig, fin dag i backarna. Ca 5 minus och soligt. Sista dagen för mig, kimmie och Daniel. Vi hade kunnat åka hem imorgon eftermiddag men väljer att börja rulla hemåt på förmiddagen så vi slipper att komma hem mitt i natten. Tar ju ungefär 12 timmar att köra. På vägen upp tog vi hotell halva vägen men imorgon kör vi nog hela vägen i ett sträck. Så njöt lite extra av snowboarden idag.
 
Barnen och deras mormor & morfar åker dock nattåget imorgon kväll så dom har hela morgondagen kvar.
 
Vad veckan har gått snabbt! Men vilken fantastisk vecka vi haft ❤️ 
 
 

magiskt vackert, kollat på köp av semesterbostad

Hela förmiddagen var vi ute och åkte i solen. Inte mycket som slår hela familjen i backen i solsken. Älskar verkligen att vi äntligen kan åka hela familjen i dom största backarna ihop. När de blir riktigt brant och isigt i backarna får Kiara kämpa rejält och ibland får man hjälpa henne lite men hon är grym.
 
På eftermiddagen var jag, kimmie och Kiara iväg och kollade på att köpa andelslägenheter. Inne i Åre by, precis vid sjön, nyproduktion (klart till jul). Vi är riktigt intresserade. Velat köpa något eget (semester bostad) länge men vi får fundera.
 
 
Visa fler inlägg