- 10 veckor kvar. <3

Kan passa på att svara nu också på en fråga jag fick för ett tag sedan. Någon som frågade om jag gjort något speciellt för att slippa bristningar.

Med Kevens graviditet fick jag inga alls. Och med Chris graviditet fick jag SISTA månanden.. Typiskt! Så jag har några få, men dom är få och syns inte så mycket. Hittils har jag inte fått några alls. Men det återstår att se.

Nu sitter barnen och äter och vi ska strax ta på oss alla kläder och gå ut och leka i den lilla snön som är kvar. Sen blir det jobb i många timmar och ikväll Familjen annorlunda. Hoppas bara vi hinner hem tills dess!  Älskar de programmet, haha.

Som sagt.. - 10 veckor kvar tills vår allra minsting tittar ut. <3 Två bilder tagna nu imorse.


Alla är olika

Många bloggar som diskuterar om att ha sitt/sina barn på dagis eller inte osv.

Jag tänkte bara skriva som såhär att alla är olika, som tur är väl det! Många säger att barnen utvecklas mer osv. på dagis/dagmamma. Men jag vet flera som har sina barn på dagis/dagmamma och tvärtom och det är så olika. Det är från barn till barn och hur man gör det till själv. Väljer man att gå hemma (om man nu har möjlighet till de) så får man hitta på saker, aktivera barnen, träffa kompisar och vara på öppna förskolor osv.

Jag anser att det gäller att ta vara på tiden. Den går så sjukt snabbt. Snart börjar barnen skolan, faktiskt. Visst är det tufft vissa dagar men det är lätt värt det. Så underbart att hitta på roliga saker med barnen varje dag.


Jag får se hur jag ställer mig när Keven blir + 3år. Ser jag att han har behov av o gå på dagis när han blir såpass gammal och vill det så kommer han att gå 15 timmar i veckan. Men innan dess finns inget behov alls för ett såpass litet barn. Jag vet flera som säger "dagis är bäst osv." men när man väl pratar med såna som säger så så är de inte riktigt så dom tycker utan att man bara får anpassa sig efter sin egen situation. Klart att man inte tycker/kan erkänna att man tycker något annat om man verkligen måste ha barnen på dagis. För alla mammor/pappaor vill ju vara med sitt/sina barn, eller så borde det iallafall vara kan man tycka? Sen finns det säkert dom få som verkligen tycker det är toppen och verkligen vill ha barnen på dagis (fast dom kanske inte måste). Men som sagt vissa har inte möjlighet och vissa väljer karriären före..
Visa fler inlägg