Joakim Lundell

Eftersom Joakim Lundells spelning blev inställd av Liseberg för några veckor sedan så var det en ny igår och den var vi på såklart. Jag och kimmie passade platser och barnen åkte karuseller med sin mormor & morfar.
Alltså så mäktigt. Han är grym! Barnen var helt lyriska när dom fick träffa honom ❤️ 
 
Jag tycker hans resa är riktigt imponerande. Från att vara på botten till att ha lyckats så bra. Det är grymt!
 
Både jag och barnen kollar hans vloggar dagligen och lyssnar på hans musik. Vissa anser att han inte är en bra förebild osv men jag tycker tvärtom. Bra att en offentlig person visar att vissa dagar är skit, vissa dagar är bra och att man kan göra misstag/fel och lära sig av dom. Precis så en människa är.
 
 
 
 

Sport

Från morgonen till lite efter kl två var vi på killarnas klass fotboll. Att Keven älskade de och var grym som alltid vet vi men Chris var så glad och kämpade grymt. Han hade ju ett längre uppehåll från fotbollen men nu har han hittat tillbaka igen vilket gör mig så glad.
 
Jätte viktigt för både mig och Kimmie att barnen håller på med sporter. Både för hälsan men också för gemenskapen. Alla kompisar osv.
 
Killarna har fotboll, innebandy och thaiboxning. Kiara har ridning, fotboll och thaiboxning. Keven vill dock även börja i tennis och basket. Och Chris vill börja rida. Jag tycker inte att man kan gå i för många sporter. Bara bra att barnen vill röra på sig. Dock ska tiden finnas, speciellt när man har tre barn som har olika aktiviteter och tider. 
 
 

Bröllop

I lördags var vi på bröllop för Kimmies kusin Alexandra & hennes William. Jätte fint. Jag såg till att vi matchade varandra, lite roligt 😊 
 
Mina föräldrar passade barnen men några timmar på dagen lekte dom hos kompisar. Så glad för alla fina människor som finns i vårt liv.
 
 
Visa fler inlägg