Sjukhuset- Kiara

Kiara sov hela dagen och kvällen igår efter sin operation bortsett från att vakna till några gånger. Hon fick dropp på eftermiddagen och det gjorde toppen verkligen. Hon vaknade kl 20 igår kväll och då mådde hon mycket bättre. Dom tog bort droppen och hon åt lite. Gud det kändes så himla bra! Att få se sin glada underbara tjej. Trodde aldrig att hon skulle somna igår kväll men det gjorde hon. Nu är klockan halv sju och hon sover ännu. När hon vaknar ska vi äta frukost och sedan kommer en läkare för att avgöra om vi kan åka hem men det tror jag ska gå bra. Verkligen underbar person har vi träffat under denna vistelse. Känt mig så trygg. 
 

Mammas älskade tjej

Tidigt imorse var vi uppe för att duscha och åka till Borås sjukhus. Kiara skulle operera sig. Även om det är en ganska lätt operation så blir man som förälder såklart orolig inför sövning osv. Efter en timma kom läkarn och hämtade mig (lååååång timme) och sa att allt gått jättebra. Gick till uppvaket och satt där i över två timmar. Kiara sov som en sten. Sen vaknade hon till och drack lite saft och fick det hon älskar mest av allt, Choklad :) Sen somnade hon om igen.. Tyckte hon var ovanligt trött och hängig för att ha sovit så länge. Sen kaskad spydde hon :( Och har ännu inte kissat sedan imorse. Hon tålde inte narkosen. Sen har hon sovit ännu mer så nu blir vi inlagda med dropp och mediciner. Mammas älskade tjej! 
 

Måndag

Kimmie åkte iväg imorse och spelade paintball så jag och barnen tog oss en tripp till Gekås. Barnen ville ha något speciellt lego så dom fick ta med sig sina pengar för att köpa det. Så nöjda och stolta efteråt. Förutom det köpte vi lite allt möjligt. Nästan alltid när vi är iväg så kommenterar minst en person hur duktiga barnen är och skötsamma osv. Blir lika stolt varje gång och tar självklart åt mig. Var samma sak idag. Blir så glad! Hur som helst.. I eftermiddag var vi på pojkarnas innebandyträning. Sista träningen för säsongen tyvärr. Men nästa helg taggar vi innebandy cup. Sen är det uppehåll tills efter sommaren. Det tycker speciellt Keven är tråkigt men så är det. Fotbollen fortsätter iallafall :) 
 
Visa fler inlägg