Måndag- kalas

I förmiddags åkte jag & barnen iväg för att köpa present till Kevin som fyller 4år idag. Resten av dagen spenderade vi hos Jill och barnen på kalas. Smaskig chokladtårta hade Jill bakat, mums! Vi satt i solen och njöt och barnen lekte ☀️ 
 
 
 
 

Airhop och vänner

Imorse vaknade vi upp av att barnen hade mycket att berätta om gårdagen och även visa sina nya saker. Dem stannade ju kvar en natt till på Astridlindgrensvärld med sin mormor & morfar. Kom hem igår kväll kl 22 och då sov dem.
 
Tanken var en lugn hemmadag idag men när Jill nämnde Airhop hängde vi självklart med 😃 Tänkt åka dit innan men aldrig blivit av. Alla vi tio hoppade och det var jätte roligt!
 
Innan vi åkte hemåt stannade vi på Burgerking. Sen hem hit alla för en massa lek och på kvällen fixade jag & Jill tacos. Fick även en nattgäst till killarnas stora lycka. Vilken dag vi fick ihop med fina vänner ❤️  
 
 
 
 

Astridlindgrensvärld - bildbomb

När vi vaknade på torsdagen i Kolmården hade vi bestämt att åka till Vimmerby när vi ändå nästan kör förbi på vägen hem. Dock visade vädret regn där kvällen innan så vi valde att hoppa det. Åt frukost i lugn och ro och barnen lekte i hotellets lekrum. Tittade vädret igen på morgonen och då visade de sol. Så vi skyndade oss iväg mot Vimmerby!
 
Det är verkligen något speciellt med Astridlindgrensvärld. Så mycket minnen och nostalgi. Barnen älskade alla karaktärerna när de var mindre. Nu är det inte lika mycket för killarna men dem tycker ändå det är roligt och Kiara älskar Pippi. Vi blev helt fascinerade av Bröderna Lejonhjärtats teater. Draken var så verklig, så coolt.
 
Eftersom vi kom iväg lite sent så valde mina föräldrar att stanna kvar en natt till med barnen och gå i Parken en dag till. Nästan alla boenden var slut förutom ett vandrarhem. Tur!
 
Jag älskar att skapa fina minnen ihop med barnen och är så tacksam att vi har möjlighet att resa osv. Och så glad att barnen har världens bästa mormor & morfar som väljer att spendera så mycket tid med sina barnbarn ❤️ 
 
 
Visa fler inlägg