Torsdag

Oj vad veckan har sprungit iväg! Vi har haft mycket jobb så inte haft tid eller ork att sitta vid bloggen. Mamma/mormor har hämtat barnen från dagis/fritids hela veckan förutom en dag. Så tacksamt. Vi har varit hemma sent hela veckan så det ska bli väldigt skönt med ledighet nu framöver. Bara en jobbdag kvar imorgon! Nu är det slapp i sängen till en film som gäller. 
 

Söndag

Vi har haft en skön slapp dag idag också. På eftermiddagen kom tom och elliott hit. Vi grillade och barnen spelade fotboll. På kvällen kom mamma/mormor hit för att passa barnen medans jag & kimmie tog med oss Jazon på en lång promenad. 
 

midsommardagen

Eftersom vi sov fem timmar inatt så har vi tagit det väldigt lugnt hela dagen. Varit hemma o njutit av solen och värmen. Barnen sprang och lekte i vattenspridaren och hade jättekul. Var iväg och åt på pizzerian bara men annars har vi inte gjort något. Jag somnade när jag nattade barnen innan kl sju. Kände mig inte så trött under dagen men var nog väldigt trött ändå, haha. Sen vaknade jag kl tio av att kimmie & daniel (som satt i garaget) kommer in och kimmie frågar om det är okej att dom åker till Varberg o sen skulle dom byta kläder osv så nu är jag pigg. Tror jag kollar på en film nu och njuter av lugnet :) 
 
Visa fler inlägg