Fredag

Idag är det jobb som gäller. Gött att vara sin egen chef och kunna bestämma själv när man ska jobba, börja osv. Så om en stund kommer Jennifer hit och passar barnen och när mammi/mormor slutat jobbet tar hon över.
 
Barnen går ju inte på dagis (bara keven 15 tim i veckan) eftersom jag går hemma med dom. Men någon gång ibland jobbar jag och då är det så himla skönt att ha nära och kära som ställer upp. Underbara v
 
 
 

Härlig sommardag

Vilken underbar dag vi haft idag! På förmiddagen var vi på öppna förskolan. Och därefter åkte vi och hämtade Jennifer och käkade och sedan mot sjön. Var så himla mysigt att sitta där i värmen och barnen lekte vid vattnet. Varit i Haby (mina föräldrar) och lekt en stund har vi också hunnit med.
 
Nu ikväll har vi grillat och tom kom även hit efter jobbet och käkade. Nu är det tvn som gäller!
 
 
 

Svar angående mina bröstoperationer

På vilken klinik gjorde du dina bröstförstoringar? Läkare? Pris? Nöjd med resultatet??
 
Svar; Jag har gjort bägge mina bröstförstoringar på samma ställe. På GPC (gpc.nu) i Göteborg. Dan Fagrell heter min kirurg. Helt grym! Den första operationen (när jag var 18år) kostade 38 000. Och min andra kostade 48 000. Jag är väldigt nöjd! Men hade gärna kunnat lägga i mer också. Så man ska verkligen tänka sig för noga! Man blir lätt storleksbild dock.. Jag har 75DD kupa nu. Men jag rekommenderar verkligen gpc och min kirurg!
 
En bild efter andra operationen!
 
 
Visa fler inlägg