Begravning, veterinär, lekland

Idag var det begravning för Kimmies mormor. Vi gjorde oss iordning imorse och sen hämtade vi tårtorna jag hade beställt och även smörgåstårtorna. Jag sa att vi tar hand om tårtorna för vi har en tjej som alltid gör våra tårtor till kalas osv. Hon är så duktig och även denna gången var vi så nöjda och alla andra också. Begravningen var jättefin.
 
På eftermiddagen åkte vi till veterinären med Jazon. Han hade ont i öronen och de var öron inflammation som vi misstänkte. Så nu får han medicin. Därefter åkte vi hem med honom och sedan mötte vi upp min bror och käkade på pizzerian. 
 
Barnen blev hämtade av sin mormor efter skola & dagis och hela eftermiddagen spenderade de på leklandet så dom hade jätte roligt. Killarna sover hos sin mormor & morfar idag, kimmie är iväg med kompisar och vi tjejer har en myskväll själva. Dock så lär vi båda somna snart 🌟 
 

Frisör besök

Jag har behövt klippa mig länge men dragit mig för jag vill ha mitt långa hår. Men de var så slitet och hade gått av i mitten bak så det såg inte klokt ut! Efter tre besök hos frisören för att få mitt hår ljust tog väldigt hårt på kvalitén.
 
Klippte 10 cm! Det behövdes och nu ser de friskt ut. Har aldrig haft såhär kort hår i vuxen ålder. Fick lite panik men jag och frisören kom fram till att det var tvunget. Bara att vänta tills det växer.. 
 

Thai träning

Vi blev lite sena från jobb idag så mamma/mormor hämtade Chris & Kiara från dagis och skola. Keven följde med en kompis hem idag. När vi var hemma vid 17 bytte vi snabbt om och hämtade upp Keven och sen till thai träningen. Killarna älskar sin thaiboxning 👊 När vi var hemma igen var mamma fortfarande kvar här och hade grejat med all tvätt, varit ute med Jazon och städat lite. Världens bästa ❤️
 
Visa fler inlägg