Slapp söndag

Vi har haft en lika slapp dag idag. Lite smått rastlös har jag varit men ändå skönt. Imorse var vi iväg på pojkarnas fotbolls träning bara. Kimmie har legat och sovit i princip hela dagen igår och hela dagen idag. Han mår inte alls bra stackarn! Hoppas det vänder snabbt! Vi har bara lekt idag och slappat som sagt. Nu sover alla och jag tänkte gå ut med Jazon och sen kolla film. 
 

Lördag

Både igår och idag har vi bara slappat. Så skönt! Vi var iväg innan bara och handlade och köpte mat från pizzerian. Barnen har längtat tills idag för ikväll kommer Gladiatorerna på tvn. Dom älskar det! Men är tveksamt om dom kommer orka vara vakna. Dom är redan väldigt trötta. Vana vid att lägga sig mellan kl 18 och senast 20.00. Vi får se hur det går :) 
 

Borta bra men hemma bäst

Vi valde att åka hemåt i förmiddags. Chris hade feber och mådde inte alls bra så bad och åka skidor gick bara inte. Tråkigt att missa en dag men såklart värt det för hans skull. Var väldigt skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst :) En weekend (söndag till torsdag) till Sälen var alldeles för kort kände vi. Man åker ändå ganska långt dessutom så då är en vecka ett måste. Men eftersom vi redan hade bokat vår årliga Åre resa när vi bokade Sälen så räckte det. Men nästa år blir det en vecka i Sälen. Ser redan fram emot de! Men först taggar vi Åre om två veckor. Älskade Åre! Fjällen är verkligen underbart. 
 
Visa fler inlägg