Torsdag

Idag blev det vabb med Chris och sjukhus besök. Men nu är han lite bättre tack och lov. Efteråt handlade vi och mötte upp mamma/mormor för att äta glass. Ett måste efter doktorbesök. Jill var snäll och hämtade Keven i eftermiddag så han kunde vara med på innebandy träningen. Annars ikväll har vi badat och nu blir det soffläge. 
 

tisdag

Idag jobbade min kusin med oss. Jätte roligt! Kul att kunna bestämma vem man ska jobba med. En fördel med eget 😊 Vi hade ett väldigt stort objekt idag så vi alla var på plats. Passade på att bjuda tjejerna på lunch också när alla var samlade. Mamma/mormor var snäll som alltid och hämtade barnen på dagis och skola. Vi var hemma vid sex tiden. Så tråkigt att komma hem så sent men det blir sällan så det är ändå okej. Imorgon taggar vi ännu en intensiv jobbdag. Även då ihop med kusinen 😊 
 

Måndag

Idag har vi jobbat hemifrån och hunnit med frisören. Kom dit mörkbrun och gick därifrån ljusbrun typ. Ville ha ljusare men det fixar vi om några veckor. Håret måste vila ett tag. Nu ska jag och kimmie ta ett härligt kvällsbad ute.
 
Visa fler inlägg