Lördag

Vi hade tänkt oss en skön hemma lördag idag med massa fix inför Kiaras kalas imorgon. Men när man är egenföretagare kan det svänga fort. Så det blev jobb i  Göteborg en stund i förmiddags. Barnen lekte hos sin mormor & morfar sålänge. Så nu ikväll har vi fixar för fullt inför kalaset imorgon. Jag har bakat, kimmie har stekt massa hamburgare och korv, fixat godispåsarna, städat, dukat mm. Ska iväg med mamma imorgon förmiddag nämligen så var tvungen att fixa det mesta idag. Det sista som ska fixas är ballongerna men det fixar kimmie och barnen imorgon och tårtan ska jag hämta. Ser fram emot morgondagen :) 
 

Fredag

Denna dagen har verkligen gått i ett! Började med jobb en stund och sen hämta på dagis vid tolv för att åka till skolan och kolla när dom sjöng in våren. Allt sånt är så himla speciellt! Hela familjen och även mamma/mormor var med och tittade. Tyvärr inte pappa som är iväg. Efteråt gick vi och fikade på bageriet med kompisar. Hela eftermiddagen/kvällen har vi spenderat på badhuset med Jill och barnen. Kan säga att barnen somnade gott efter denna dag :) Jag är också jätte trött. Men nu blir det film en stund med min man.
 

tisdag

Imorse vaknade Kiara med huvudvärk så vi fick bli hemma idag. Var dock iväg i förmiddags och gjorde några ärenden men annars har vi spenderat dagen hemma. Var okej väder till och från så då var vi alla ute. Cyklade, lekte med Jazon och så klippte jag gräset för första gången iår. Nu inväntar vi pappan i huset som är iväg och umgås med sin bästavän som är hemma för tillfället från sitt jobb i Mali. Han är militärpolis. Barnen tycker det är jätte häftigt och ska också bli militärpoliser när dom blir vuxna. Jag hoppas dock det ändrar sig så man slipper leva med ständig oro även då 😁 Nu ska vi kolla på Djungelboken! 
 
Visa fler inlägg