..

Nu är jag hemkommen från promenaden, det blev inte två timmar promenad utan en och en halv timma. Men det var underbart och speciellt i detta vädret. Nu strax ska jag börja laga maten, så den är klar tills älsklingen kommer hem från jobbet. Jag är jättehungrig så jag har stoppat i mig en halv ask vindruvor, det var gott :)
Efter maten blir det Allum, ska lämna tillbaka en klänning jag köpte i förrgår. Inte riktigt nöjd med den. Och så måste jag köpa smink och kanske hittar jag någon tröja eller så :) Och så blir det att hälsa på kimmies pappa.


 Sötadu<3

måndag

Igår var det jobb som gällde, men efter jobbet tog vi det lugnt och bara myste. Vi var helt döda, haha.
Det ända jobbiga jag gjorde igår var väl möjligen att gå en timmes promenad, fast det var väldigt nödvändigt både för mig och Roxy. Kimmie försökte jag få med mig men han orkade inte, lat! Efter promenaden blev det mataffären som vi är i minst tre gånger per dag,haha. Både positivt och negativt att ha mataffären en minut ifrån sig.
Vi hyrde film och köpte chips och andra onyttigheter.
Jag får såna riktiga sug ibland, och igår var det pannkakor så jag ställde mig och gjorde pannkakor. Gott var det!
Haha usch jag kommer se ut som ett bläskberg sen, som daniel säger :o herregud.
Och som slutligen på denna onyttiga dag blev det film, chips och popcorn :o

Ne så idag blir det två timmars promenad och att göra situps! Och inga onyttigheter!

Puh.. Känns som en evighet tills Oktober, men det är väl så.. längtar man verkligen efter något så går tiden väldigt sakta.
Vill bara att det ska bli sommar så känns det inte som om tiden kommer gå så sakta, för efter sommaren är det bara två månader kvar tills baby :)) Ååh jag kan inte bärga mig tills vi ska iväg och köpa barnvagn och allt det dära. Vi har redan valt ut barnvag :) Haha Kimmie bara, detta kommer inte sluta billigt.
Men menar det är klart att man ska köpa just det man vill ha, eller så tycker vi iallafall.
Haha mamma kommer köpa hela affärerna :p

 Du kommer bli världens bästa pappa .v


Nehe, nu ska jag göra situps och sedan duscha och fixa iordning mig lite.

lördag

Igår var en lustig kväll.. Vi åt tacos oså och efter det la vi oss i sängen en stund och alla tre somnade :p Och klockan var kanske halv tio, haha. Vi skulle ha färgat mitt hår och kollat film, men så blev det inte. Men skönt var det att sova så många timmar.
Tillochmed kimmie vaknade vid 07.00 och var pigg, då är det illa :p Så kimmie gick ner till affären och köpte frukost oså.
Sedan färgade kimmie mitt hår, och det blev lika fint som vanligt :)
Nu har jag duschat och gjort mig iordning, ska möta maria vid korsvägen om en timme.

Allum och shopping & fika blir det senare, mys. Och ikväll utgång, kimmies kompis fyller år och i samband med hans födelsedag är det invigning av en ny krog och dom känner ägaren så då blir det dubbel party. Fast vi blir inte där så jättelänge för vi ska upp kl 06.30 imorgon för att börja jobba kl. 08.00. Och sen mår jag konstant illa så jag kommer inte vilja vara där så jättelänge heller.

 Oj så liten roxy var här :)
Visa fler inlägg