Äntligen bättre

Jag tycker denna magsjukan var så konstig! Alla jag pratat med också. Så himla mild. Vilket såklart var underbart! Keven spydde senast i lördags natt och sov hela gårdagen. Vaknade på kvällen, åt och somnade sen igen. Vaknade imorse precis som vanligt. Kevens fröken sa att han kunde komma tillbaka till skolan på tisdag för då har det gått minst 48h efter sista kränkningen. Men jag sa att han kommer på onsdag för då har det gått 48h sedan han blev bättre. Jag har hört att det är från det att man börjat må bättre och ätit. Det stämmer väl? Menar man vet ju själv hur sliten man är efter magsjuka/ feber osv. Visserligen har han varit som vanligt idag men tänker att han ändå behöver ha en extra dag hemma. Killarna missade sin thaiboxning idag så dom tog fram handskar och körde hemma istället 😄
 

sjukstuga

De var en väldigt konstig magsjuka men det var någon form Kiara hade ändå tydligen.. För igår kväll blev Keven sjuk. Så tråkigt! Så nu är det bara att försätta att kurera oss hemma. 
 

Lördag

Eftersom vi inte visste hur Kiara skulle bli idag så har vi bara varit hemma. Men tack och lov har hon varit som vanligt idag! Ätit, lekt och mått bra. Så de var väl matförgiftning igår. Vi har kollat flera filmer idag och bara slappat. Eftersom jag sov dåligt inatt pga att jag var rädd att Kiara skulle bli dålig så sov jag en stund på dagen. Så skönt. Ikväll kom pappa/morfar med sallad från pizzerian till oss och nu ska vi titta på Gladiatorerna. 
 
Visa fler inlägg