folkrace och fotbollsmatch

Dagen började med att barnen gav mig massa presenter dom slagit in och fixat med själva. Saker dom gjort själva. Sååå gulligt ❤️ På förmiddagen åkte vi och tittade på folkrace. Alla i familjen älskar det så de var riktigt roligt. Dock började de regna efter en stund och vi hade jackorna/tjock tröjorna i bilen och paraplyet. Så vi tog en paus och åkte iväg till pizzerian o käkade. Mätta i magarna och mer klädda åkte vi tillbaka till folkracet. 
 
 
Eftermiddagen spenderade vi på en fotbollsplan och tittade när barnens morfar spelade match ⚽️  
 
 

50års överraskningsfest

Nästan så fort vi vaknade gick vi ut i solen. Jag och Kimmie solade och barnen lekte o lyssnade på musik. Så härligt väder ☀️ 
 
 
Efter lunch började vi göra oss iordning för att åka iväg på 50års överraskningsfest för Kimmie moster. Det blev väldigt lyckat 🎉  
 
 

solig fredag

Imorse lämnade jag Kiara till dagis och killarna till fritids. Fick lite dåligt samvete först att lämna dom där men sen tänkte jag att jag hämtar nästan alltid tidigt, är ofta hemma med dom osv så då kändes det lite bättre. Vi har ju eget företag och då kan man inte bara ta ledigt som de flesta andra kan. 
 
Idag fick dessutom killarna vara ihop på fritids vilket dom blev glada över. Extra lyx med tanke på klemdag så dom fick tacos till lunch och glass att fika med. Så dom hade haft de jättebra.
 
När jag hämtade barnen kvart i två åkte vi till Kinna och hade det mysigt. Karusell, hoppborg, boll kastning mm. Kimmie kom med fyrhjulingen efter en stund och då åt vi glass i solen. 
 
 
Så fort vi var hemma åkte nästan alla kläder av. Vi solade och barnen sprang i vattenspridaren och badade i Jacuzzin. Avslutade kvällen med grillat.  
 
 
Visa fler inlägg