Fullt upp

Har verkligen inte tid o sitta här nu när det är fullt upp med flytt osv. Dessutom packade Kimmie ner min kamerasladd.. Smart! Och hatar o blogga utan bilder, såå tråkigt!
 
Idag har vi iallafall varit hos läkaren med Kiara. Återkommer om det imorgon! Och efteråt åkte vi till Ikea och shoppade en hel del..
 
Ska leta upp kamerasladden imorgon kväll och lägga upp massa bilder på huset.
 
Sålänge bjuder jag på gammal bild på vår minsta prins som förövrigt snart fyller 2år. Känns konstigt. Mammas lilla kille <3
 

läkarn med Keven

Iförmiddags var vi på öron i Borås med Keven. För er som inte vet så har Keven haft väldigt många öron inflamationer, sen med pratet och hört dåligt så för tre månader sedan var vi på öron och då hade han massa vatten så det är därför han är sen med pratet eftersom han inte riktigt hör.
 
Vi fick en medicin som han haft i tre månader som skulle stöta bort vattnet i öronen och det har funkat!! :)
 
Gjorde tre stycken hörsel testar idag och dom två första var felfria och den sista var lite på gränsen. Men hon sa att medicinen iallafall funkat och att han nu hör bättre så nu kommer talet komma igång ännu mer. Ska dock tillbaka om två månader o göra det sista hörsel testat igen för säkerhetens skull.
 
Han kan dock fortfarande höra lite dåligt men pga.något annat och inte vattnet. Så därför ska vi tillbaka igen för en extra koll. Men jag hoppas att allt är bra nu.
 

djurparken

Idag tog vi oss en tur till Borås. Lite shopping och djurparken. En vanlig mysdag med mammi/mormor helt enkelt.
 
Kimmie och pappa/morfar har varit i Göteborg idag och köpt en massa till huset. Åh, bara några få dagar kvar!
 
Visa fler inlägg