Gårdsdag och fotboll

Igår förmiddag åkte vi till en gårdsdag en bit bort. Gick poängpromenad, fiskedamm, fikade och barnen red. Jätte mysigt. Kiara var helt överlycklig. Hon älskar hästar så mycket. 
 
 
 
När vi var hemma igen började jag fixa maten. Stek, potatis och sås. Så galet gott. Och färsk gårdsmjölk till det. Finns inget godare! Mina föräldrar sällskapade oss till middagen. Maten smakar alltid bättre med sällskap. 
 
På eftermiddagen åkte jag, kimmie, killarna och pappa/mormor till Borås och såg Elsborg spela. Kiara var hemma med mormor sålänge. 
 
 

Fredag och lördag

I fredags hämtade vi Kiara efter lunch och killarna när dom slutade halv ett. Åkte till badhuset hela familjen och badade några timmar, mysigt. 
 
 
 
På eftermiddagen kom Jill och lämnade Anthony och Nicole. Dom skulle sova här och barnen var så taggade. Tacos, godis och Fångarna på fortet 🌟 
 
 
 
Trots att barnen somnade sent, vid tio tiden. Vaknade dom tidigt på morgonen. Lite efter 05. Pigga och redo för kompis lek. Vid nio tiden kom Jill och Kevin. Kiara blev så glad. Dom två är så söta ihop! 
 
 
 
Kl 11 var det dags för Kiara dans. Som hon längtat och hon tyckte de var jätte roligt!
 
Därefter åkte jag och barnen till Kinna. Var en "må bra dag" där så det var hoppborgar osv. Shoppade lite nytt till barnen, fikade och barnen hoppade. 
 
Sent på kvällen kom äntligen Kimmie hem. Han hade varit iväg hela dagen och haft Paintball spel. 
 
 
 
 

Kompisar och breakdance

I morse var jag och Kimmie med killarna i skolan en stund. Först Chris och sedan Keven. Tycker det är viktigt o vara med någon gång och se vad dom gör osv. Även väldigt roligt. 
 
 
Fick med mig sex barn från skola och dagis idag. Var ju tvungen att prova bilen fullsatt. Så roligt nu när barnen kan ha med sig flera eller varsin kompis hem. 
 
 
 
På eftermiddagen åkte vi alla till dansskolan där vi mötte upp Jill. Våra tre stora killar provade på breakdance. Chris älskade det vilket jag visste. Han älskar att dansa och showa. Keven tyckte sådär. Han är mer en sport (boll) kille. Så han fortsätter nog inte. Men Chris är taggad inför nästa vecka. 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg