Måndag

Idag har vi varit hos veterinären med Jazon. 12 veckors vaccinet. Gick jättebra och fick beröm för honom. Så snäll och duktig. Därefter gick vi och hämtade ut foton jag beställt. Nästan 300 bilder. Tänkt göra det ett tag men inte blivit av. Försöker hålla efter med jämna mellan rum så man har alla kort. Men slarvat lite det sista men nu är det gjort, skönt! 
 

Söndag

Idag har vi grejat hemma och röjt ute, hela familjen. Så nu är det fint på tomten! Eftermiddagen spenderade vi på en filt i solen och tittade på pojkarnas fotbollsträning. Mysigt! Kiara och Nicole lekte som vanligt ihop och var så söta! 
 

Modevisning för polarn & pyret

Idag har våra barn gått modevisning för Polarn & Pyret i Kungsbacka på Freeport. Dom var så galet duktiga! Dom är ändå bara 3,5år, snart 5år och snart 6år. Trots mycket folk som tittade så gick dom och gjorde precis som man skulle. Vad stolta dom var och såklart vi också! Första visningen var kl 12 och andra kl 15. Så däremellan käkade vi lunch ihop med våra vänner vi träffade i Turkiet. Var någon månad sedan vi träffades sist så det var jättekul. Lite shopping och häng hos polarn & pyret också. Så roligt att träffa min fina vän Louise också. Underbara människa! Hon som fixade denna modevisningen till våra barn :) Efter visningen fick barnen välja varsin sak i leksaksaffären för sina pengar och sen åkte vi hemåt. En kanon dag! 
 
Visa fler inlägg