Astridlindgrensvärld - bildbomb

När vi vaknade på torsdagen i Kolmården hade vi bestämt att åka till Vimmerby när vi ändå nästan kör förbi på vägen hem. Dock visade vädret regn där kvällen innan så vi valde att hoppa det. Åt frukost i lugn och ro och barnen lekte i hotellets lekrum. Tittade vädret igen på morgonen och då visade de sol. Så vi skyndade oss iväg mot Vimmerby!
 
Det är verkligen något speciellt med Astridlindgrensvärld. Så mycket minnen och nostalgi. Barnen älskade alla karaktärerna när de var mindre. Nu är det inte lika mycket för killarna men dem tycker ändå det är roligt och Kiara älskar Pippi. Vi blev helt fascinerade av Bröderna Lejonhjärtats teater. Draken var så verklig, så coolt.
 
Eftersom vi kom iväg lite sent så valde mina föräldrar att stanna kvar en natt till med barnen och gå i Parken en dag till. Nästan alla boenden var slut förutom ett vandrarhem. Tur!
 
Jag älskar att skapa fina minnen ihop med barnen och är så tacksam att vi har möjlighet att resa osv. Och så glad att barnen har världens bästa mormor & morfar som väljer att spendera så mycket tid med sina barnbarn ❤️ 
 
 
#1 - - Felicia Holmgren:

Mysigt :)